Fintech Client, Jakarta
Front of House
Completion 2021

The project was the refurbishment of the reception and pantry area of a global fintech company’s 10 year-old office in Jakarta.

The design approach was built around highlighting Indonesian craftsmanship in an understated and structured aesthetic, whilst creating an open, transparent and welcoming Front of House that embodies the client’s global standards and culture of hospitality.

We worked with renowned Indonesian architectural weavers byoliving to develop the bespoke rattan panels which are the predominant feature of the space. Dining chairs and counter stools were sourced from kayou, an architecture & furniture studio outside Jakarta, selected for its minimalist lines. The textural gold and black wallcovering was woven in Indonesia from the client’s paper publications, hand-dyed and stained.

 
 

Great Eastern Life Corporate Office